rendez vous botanique
Humus x Hortense
book a table


humus x hortense
2 rue de vergnies
1050 brussels
see on google maps

+32 474 65 37 06
info@humushortense.be

follow on instagram
like on facebook


© humus x hortense

Chef Nicolas Decloedt leerde het vak in de beste restaurants van Europa. Zijn liefde voor de rijke Belgische culinaire traditie koppelt hij aan duurzame keuzes, botanisch onderzoek en wildpluk. Met het oog van een kunstfotograaf maakt hij van elk bord een artistieke compositie.

Caroline Baerten begon als kunsthistorica, maar voltooide daarna een koksopleiding aan het gerenommeerde culinaire instituut Ter Duinen in Koksijde. Daarnaast is zij voedingsdeskundige en WSET gecertificeerde sommelière. Haar artistieke kant uit ze in het interieurdesign en het servies uit keramiek, dat ze exclusief voor humus x hortense maakt.

In januari 2017 sloeg humus food collective de handen in elkaar met mixologist Matthieu Chaumont. Hij laat zich inspireren door de gerechten van Nicolas en maakt cocktails op maat onder de vlag van cocktailbar hortense.

 

Maar bovenal hebben we ons succes te danken aan teamwerk. Samen met botanist-wild farmer Dries Delanote  onderzoekt het keukenteam de smaakvolle eigenschappen van onontdekte groenterassen. Keuken en zaal streven samen naar de allerhoogste kwaliteit.

 

Neem voor stages en spontane sollicitaties contact op via info@humushortense.be