rendez vous botanique
Humus x Hortense
book a table


humus x hortense
2 rue de vergnies
1050 brussels
see on google maps

+32 474 65 37 06
info@humushortense.be

follow on instagram
like on facebook


© humus x hortense

Chef Nicolas Decloedt leerde het vak in de beste restaurants van Europa (Mugaritz, In de Wulf, Bon Bon). Zijn liefde voor de rijke Belgische culinaire traditie koppelt hij aan duurzame keuzes, botanisch onderzoek en wildpluk. Met het oog van een voormalig kunstfotograaf maakt hij van elk bord een artistieke compositie.

Caroline Baerten begon als kunsthistorica, maar voltooide daarna een koksopleiding aan het gerenommeerde culinaire instituut Ter Duinen in Koksijde. Daarnaast is zij voedingsdeskundige en WSET gecertificeerde sommelière. Als creatief manager uit zij haar artistieke kant in het unieke interieurdesign en keramiek, exclusief voor humus x hortense gecreëerd. Ze is de grondlegger van de ‘Soilmates‘-beweging en de ‘Heritage Bean-project’ waar ze werkt op het snijvlak van botanische gastronomie, gezondheid van bodem-tot-bord en ecologie.

Maar bovenal is het succes te danken aan teamwerk. Samen met botanist-wild farmer Dries Delanote en voedingswetenschapper  Maxime Willems onderzoeken keukenteam en mixologist/bartender de smaakvolle eigenschappen van groenten, geleid door duurzame zero-waste principes en eeuwenoude fermentatietechnieken.  Keuken en zaal streven samen naar de allerhoogste kwaliteit.

Neem voor spontane sollicitaties contact op via office@humushortense.be
Meer info over stages. Zend je CV,  stageperiode  en motivatiebrief naar info@mastertalent.be (met vermelding ‘humus x hortense’)

Human Resources bij humus x hortense