rendez vous botanique
Humus x Hortense
book a table


humus x hortense
2 rue de vergnies
1050 brussels
see on google maps

+32 474 65 37 06
[email protected]

follow on instagram
like on facebook


© humus x hortense

Chef Nicolas Decloedt leerde het vak in de beste restaurants van Europa (Mugaritz, In de Wulf, Bon Bon). Zijn liefde voor de rijke Belgische culinaire traditie koppelt hij aan duurzame keuzes, botanisch onderzoek en wildpluk. Met het oog van een voormalig kunstfotograaf maakt hij van elk bord een artistieke compositie.

Caroline Baerten begon als kunsthistorica, maar voltooide daarna een koksopleiding aan het gerenommeerde culinaire instituut Ter Duinen in Koksijde. Daarnaast is zij WSET gecertificeerde sommelière, mixologist en voedingsdeskundige (Centrum MeNu). Als creatieve mede-eigenaar uit zij haar artistieke kant in het unieke interieurdesign en keramiek, dat exclusief voor humus x hortense is gecreëerd. Ze is de grondlegger van de ‘Soilmates‘-beweging waar ze werkt op het snijvlak van botanische gastronomie, regeneratieve landbouw en gezondheid van bodem-tot-bord.

Maar bovenal is het succes te danken aan teamwerk. Samen met botanist-wild farmer Dries Delanote (Le Monde des Mille Couleurs), voedingswetenschapper  Maxime Willems (Proef!) en Steven Desair (Eatmosphere), zijn we een food collective geleid door duurzame zero-waste principes en eeuwenoude fermentatietechnieken.

Neem voor spontane sollicitaties contact op via [email protected]
Meer info over stages. Zend je CV,  stageperiode  en motivatiebrief naar info@mastertalent.be (met vermelding ‘humus x hortense’)

Human Resources bij humus x hortense