rendez vous botanique
Humus x Hortense
book a table


humus x hortense
2 rue de vergnies
1050 brussels
see on google maps

+32 474 65 37 06
info@humushortense.be

follow on instagram
like on facebook


© humus x hortense

Botanische mixologie speelt een essentiële rol in de duurzame en zero-waste filosofie bij humus x hortense.
Ongebruikte kruiden en groenten uit de keuken krijgen een tweede leven in maceraties, tincturen en gefermenteerde dranken. Deze infusies leiden tot unieke cocktails en foodpairings.
Caroline Baerten, opgeleid tot cheffe, WSET-sommelière en mixologe, ontwerpt originele botanische cocktails en alcoholvrije drankcombinaties passend bij de plantaardige gerechten in het degustatiemenu.
Ze heeft een delicate, unieke stijl van mixologie ontwikkeld, geleid door botanisch onderzoek en wildpluk.

Voor de selectie van wijnen wordt Caroline bijgestaan door Lucas De Ré. Lucas is een jonge sommelier met een passie voor natuurlijke en biodynamische wijnen en artisanale bieren van Belgische microbrouwerijen. De drankenkaart weerspiegelt een authentieke liefde voor terroir, ethische landbouw en eeuwenoude wijn– en brouwtradities.